Nyheder til sejlere

mandag 22. oktober

Jena og Katja kommer til Aarhus som forsvarende verdensmestre. Arkivfoto

Jena og Katja kommer til Aarhus som forsvarende verdensmestre. Arkivfoto

DR vil sende live fra VM i Aarhus

Danskernes TV fyldes med VM-sejlsport til sommer. I midten af august blænder DR op for live-transmissioner fra de afgørende sejladser på hovedkanalen DR1.

Kapsejlads | 30.01.2018 16:09 | Af: Sara Sulkjær

Sejlsport og TV har længe været to begreber, der har kørt mere eller mindre parallelt med hinanden - med TV2's dækning af OL-sejladserne på Charlie sidste sommer som én af få undtagelser. Nu ser det ud til, at de to spor for alvor kolliderer. 

DR har netop indgået en aftale med VM-arrangørerne og Aarhus Events. Her sikrer DR sig eksklusive danske rettigheder til at dække sejlsportsbegivenheden, der bliver den største afholdt på dansk grund nogensinde. 

Studie på havnen 

Med et studie på havnen og DR Sportens studie i Dokk1 er rammerne lagt for en detaljeret og intensiv VM-dækning: 

- Sejladserne foregår over 10 dage. De første seks dage vil DR levere en massiv webdækning, mens de sidste fire dage bliver med masser af direkte transmissioner på DR1 i dagtimerne og intens dækning i øvrigt på DRs platforme, forklarer chefkonsulent Jan Rosendal fra DR Medier til dr.dk. 

I forvejen har arrangørerne indgået en aftale med det globale produktions- og distributionsselskab Sunset+Vine, der med blandt andet helikopter og droner skal producere TV-dækningen fra vandet. 

Kilde: dr.dk Minbaad.dk forsiden lige nu

ingen nyheder i denne liste

Til top