Nyheder til sejlere

mandag 22. oktober

Morten Arndal (rød jakke) sammen med, Anders Hilkjær, Karl Jeppesen - og Express Cuppen. Foto: Arne Larssen, regatta.nu

Horsens-sejler Morten Arndal vinder Express Cup

Efter tre stævner i Marstand, Fåborg og Oslo var alt stadig åbent i NEECC, da det tyske mesterskab blev sejlet i Glücksburg, men Morten Arndal viste hvor skabet skulle stå.

Kapsejlads | 19.09.2014 09:59 | Af: Troels Lykke

Sejren skulle fordeles mellem Morten Arndal (Quickstep) og H.C. Erbs (ilskov & partnere), der begge kunne vinde cuppen. Morten stod med de bedste kort, da H.C. skulle vinde i Tyskland, for at kunne vinde samlet over de 4 stævner, hvoraf 3 var gældende.

Der var dog lige så meget kamp om de efterfølgende pladser, hvor hele 4 både kunne blive nr. 2. Det lykkedes Morten at sejle konservativt og holde hovedet kold og dermed også Ilskov & Partnere bag sig, hvorefter han kunne kåres som samlet vinder.

Kampen om placeringerne resulterede i at Arne Larssen fra Sverige snuppede den samlede sejr i Tyskland og dermed også sneg sig ind på 2.pladsen i cuppen.

Morten Arndal fra Horsens Sejlklub fortæller på Expressklubbens facebook-side:

 – Vi betragter dette års mesterskab som en flidspræmie og dertil en præmie for at være bedst af dem, der har deltaget. Eller med andre ord - vi ved godt at der er et stykke vej til de bedste i "Nordeuropa" - men vi, og andre danske både, arbejder på at komme efter jer!!!

Dejligt at Cuppen lever

Der har fra Expressklubbens synspunkt været dejligt at se Cuppen lever, da man ikke rigtig vidste hvad man skulle forvente.

Der er dog stadig et overvæld af tyske og danske både i Cuppen, så forhåbningerne for fremtiden er, at flere svenske og norske både prioriterer at komme ”udenlands”.

Modellen for NEECC 2015 er allerede under udarbejdning og kommer helt sikkert til at bestå af Nordisk Mesterskab i Marstrand i uge 31 og Dansk Mesterskab i uge 33. Der er desuden planer om endnu et stævne i Sverige, et stævne i Norge og det tyske mesterskab.

Et stort antal både i Oslo til Nordisk mesterskab (111) og i Marstrand (53) gør, at rigtig mange både har sejlet i forbindelse med cuppen.

Resultater fra Glücksburg

Expressklubbens facebookside: www.facebook.com/groups/103450395423/Minbaad.dk forsiden lige nu

ingen nyheder i denne liste

Til top